kako spasiti posao

KAKO ODRŽATI I POPRAVITI POSLOVANJE?

Naravno, želite da vaša tvrtka raste, ali ekonomija je loša, a prihod je vrlo neizvjestan. Sve što ste radili čini se da ste radili dobro, ali vi jednostavno niste uvjereni da je ulaganje dodatnog novca za internet oglašavanje najbolje ulaganje. Preporučuje se ulaganje od najmanje 3-5% svog godišnjeg prihoda za oglašavanje, a još više ako imate veliki broj konkurenata. Ovdje navodimo nekoliko dobrih razloga zašto se treba oglašavati na našem portalu.  

Svijest kupca – da vi postojite.

Malo ili ništa oglašavanja znači da se stvara malo i da kupci ne znaju za vas i vašu ponudu. Činjenica je: kupci su uvijek više svjesni tvrtke s najviše agresivnog marketinga. Nije važno koliko je velik, dobar i kvalitetan vaš proizvod ili usluga, ako nitko ne zna o tome! Uglavnom, ako se ne oglašavate, i to često i učinkovito – ne postojite.

Vaša slika definira Vas.

Oglašavanje vam omogućuje jedinstvenu poziciju da osobno dizajnirate vlastiti identitet i stvorite sliku o tome što vanjski svijet misli o vašoj tvrtki. Brand vaše tvrtke u velikoj mjeri oslanja se na korporativni identitet i oglašavanje. Ako je dizajniran ispravno, možete iskoristiti oglašavanje za pozicioniranje vaše tvrtke kao lidera u vašoj djelatnosti na djelotvoran način, povoljno, sa brzim rezultatima i širokim dosegom potencijalnih kupaca. Budite bolji, budite drugačiji. Naglasite Vaše prednosti, a ne slabosti konkurencije.

Potencijalni kupci su spremni slušati – Jeste li razgovarali?

Oko polovice potrošača kupuje predmet u roku od tjedan dana od donošenja odluke za kupnju, ali stvarno vrijeme nabave je obično neplanirano. Na primjer, recimo da kupac treba kupiti novi hladnjak ili treba majstora za rolete. Sigurno neće uzeti telefonski imenik i listati, listati…Želi vidjeti koje su opcije kod pronalaženje najboljih ponuda. Upijat će iz oglasa poput spužve kako bi lakše donio odluku o kupovini.