Zagrebačka ulica 4, Rijeka +385 91 322 2404
Posjeti web Dodaj favorite Kontaktirajte oglašivača


Dobri motori – Električni motocikli ZERO – Zastupnik za ove izvrsne motocikle u Republici Hrvatskoj je tvrtka GENESIS d.o.o. iz Rijeke.

Elektromotocikli ZERO su top proizvodi uglednog američkog podrijetla koji su sada dostigli odlične performanse i resurse, a što se tiče cijene, ona je adekvatna moćima motora. Ako pomislite da su skupi pokupite državne subvencije i uskočite u aktualnu akcijsku ponudu DEMO motocikala koji su i do 30% jeftiniji od cijene nevoženih.

Pročitajte što domaći recenzenti govore o ZERO motociklima:

Za Zero motocikle kažu da je sljedeći korak u evoluciji motocikala, te da svatko tko je probao dotični lako može posvjedočiti ovoj tvrdnji. Kombinacijom najboljih aspekata tradicionalnih motocikala sa današnjom najnaprednijom tehnologijom, Zero producira električne motocikle velike snage koji su ujedno lagani, učinkoviti, brzi – zadržimo se ovdje na trenutak, motor bez stupnjeva prijenosa brzina sa maksimalno-instantno dostupnom snagom. Taman kad pomislite da ste uspjeli pojmiti navedeno i usporediti s ubrzanjem tradicionalnog motocikla, izglednije je da ste tek na pola puta, ova druga polovica sjesti će na svoje mjesto nakon vožnje od nekih Zero modela. Najbliži opis bilo bi ‘katapultiranje’ , ali sa izrazitim naglaskom na zadržavanje stabilnosti motocikla. Ovakva kombinacija snage i stabilnosti čini vas nadmoćnima i kada se nađete u gotovo bezizlaznim situacijama
Gorljiva ideja začeta u Santa Cruz-u, u jednoj od brojnih garaža Kalifornije, brzo je prerasla u svjetski poznati brand proizvođača motocikala. Rezultat je potpuno inovativan motocikl, koji po mnogo čemu prednjači od bilo čega do sad poznatoga, što dolazi na dva kotača. Od 2006-te ZERO marljivo radi prema svojoj viziji, redefinirajući prijevoz i sportsku rekreaciju na motociklu. Jedan je od opskrbljivača za američku vojsku i policiju, koji su iskazali poseban interes za određene modele. Danas su vidljive brojne promjene koje reflektiraju njihovu odlučnost izrade najkvalitetnijeg električnog motocikla. Svi modeli 2015 dolaze sa podesivom SHOWA suspenzijom i Bosch ABS -om. Uz povećane baterijske pakete, moguće je povećati doseg za 10% sa opcionalnim Power tankom, a novi Zero S ZF12.5 može doseći impresivnih 298 km u gradskoj vožnji, što ga čini električnim motociklom serijske proizvodnje sa najvećim dosegom. Modeli uredno dolaze sa aluminijskim kotačima i legendarnim Pirelli gumama. Neizostavni dio je Zero-va revolucionarna aplikacija za smartphone, koja omogućava korisniku da prilagodi postavke snage i regeneracije. Ono što sve ovo prati je jedna od najagresivnijih baterijskih garancija u industriji električnih motocikala – 5 godina ili 160.000 km, što prije nastupi + garancija na 2 godine za ostatak motocikla.
Izvor : e-auto.guru

ODRŽAVANJE I SERVIS OSIGURANI.

Ured Rijeka: +385 51 312 355
Ured Zagreb: +385 1 777 2929

Cijene u pdf dokumentu ispod:

 
pdf

Naziv oglasa: Dobri motori - Električni motocikli ZERO
Web stranica ili Facebook stranica: Posjetite link ovdje
E-mail adresa: genesis@ri.t-com.hr
Tel.-Mob.: +385 91 322 2404
Radno vrijeme:

Pon.-pet.:
08h - 16h

Adresa za kupce: Zagrebačka 4
Grad / Mjesto: Rijeka
Kategorija oglasa: električni motocikli
Cijena uprilogu,00 kn
Zemlja Croatia
Država/Provincija/Županija Primorsko-goranska županija
udaljenost: 126 Kilometara
Adresa Zagrebačka ulica 4, Rijeka
Kategorija , , , , ,
Ključne riječi               
Povratna informacija nije zaprimljena

Za tvrtke, obrte i opg-e
close slider

Trebate dodatne informacije ili želite personaliziranu ponudu molimo Vas ispunite obrazac ispod:

Vaše ime i prezime (obavezno)

Ime vaše tvrtke ili obrta (obavezno)

OIB tvrtke ili obrta: (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Vaš broj telefona (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Upotrebom ovog obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.