Opremanje poslovnih prostora, projektiranje, dizajn, montaža… ROTTE d.o.o.

Opis

Opremanje poslovnih prostora, projektiranje, dizajn, montaža… ROTTE d.o.o.

Rotte d.o.o. iz Zagreba sastavni dio je internacionalne grupacije ROTTE GRPOUP, oprema poslovne objekte, oprema trgovine, oprema trgovačke lance, industrijske pogone i hotele – Tvrka se bavi i proizvodnjom nameštaja.

Opremanje poslovnih prostora, projektiranje, dizajn, montaža... ROTTE d.o.o.

Kompanija Rotte osnovana je 1991. godine sa sjedištem u gradu Tata, 50 kilometara od Budimpešte. Danas je kompanija prisutna u gotovo svakoj državi Evrope, a poslovnicu imaju i na Bliskom istoku. Od 2002. godine tvrtka posluje i u Hrvatskoj kao Rotte d.o.o u Zagrebu – Donji Stupnik.

Na globalnom nivou za kompaniju Rotte trenutno radi oko 40 projekt menadžera, 25 inženjera i 32 mehaničarska tima. Pored toga ima još 290 zaposlenih u nekim drugim sektorima. Naša ideja je da, pored mnogobrojnih proizvoda, našim klijentima nudimo i idejno rešenje za kompletno orpemanje njihovih poslovnih prostora. U našim industrijskim pogonima imamo mogućnost da izrađujemo jedinstveni nameštaj po želji klijenata.

Kompanija posluje u četiri vrste djelatnosti. Osim opremanjem poslovnih objekata (supermarketi, prodavnice, benzinske postaje itd.), Rotte se bavi i opremanjem skladišta, industrijskih pogona, institucija i hotela.

Zahvaljuljući velikom iskustvu koje je stečeno u posljednjih skoro 30 godina, izuzetno smo uspješni u proizvodnji jedinstvenog nameštaja (drvo, metal, inox) i u projektiranju onoga što naši klijenti zamisle. Kompanija ima četiri industrijska pogona za proizvodnju. To su pogoni za drvni materijal, metalne konstrukcije, u našem vlasništvu je i najveća tvornica madraca u Mađarskoj, a imamo i industriju za dekor materijal i dekoraciju.
Osim vlastite proizvodnje, Rotte je i distributer brojnih svjetskih proizvođača.

Naši najveći partneri su iz Francuske, kao što su kompanije Caddie France (trgovačka kolica, shop oprema) i HMY (proizvođač poličnih sustava za trgovine), C/S France itd. Imamo još nekoliko partnera iz Turske i Poljske.

U ponudi imamo kolica za kupovinu i trgovačka kolica u raznim varijantama.

ROTTE OPREMA ZA TRGOVINE I SKLADIŠTA PRODAJA NOVE I RABLJENE OPREME Zagreb

SHOP FITTING, HOTEL FURNITURE, EQUIPMENT FOR INSTITUTIONS & INDUSTRIAL FACILITIES

OPREMANJE TRGOVINA, HOTELSKI NAMJEŠTAJ, OPREMA ZA USTANOVE I INDUSTRIJSKE OBJEKTE

zagreb trgovačka kolica zagreb Trgovačka kolica SHOP FITTING ROTTE OPREMA ZA TRGOVINE I SKLADIŠTA PRODAJA NOVE I RABLJENE OPREME oprevanje hala opremanje trgovačkih lanaca opremanje skladišta opremanje radionica opremanje poslovnih prostora zagreb opremanje poslovnih prostora opremanje hotela opremanje benzinskih postaja OPREMA ZA USTANOVE I INDUSTRIJSKE OBJEKTE kolica za kupovinu zagreb kolica za kupovinu HOTELSKI NAMJEŠTAJ HOTEL FURNITURE EQUIPMENT FOR INSTITUTIONS & INDUSTRIAL FACILITIES OPREMANJE TRGOVINA

Lokacija

 • My Location
  Gradek ul. 28, 10255, Gornji Stupnik, Zagreb, Croatia
 • Radno vrijeme:
  • Ponedjeljak 08:00 AM - 16:00 PM
  • Utorak 08:00 AM - 16:00 PM
  • Srijeda 08:00 AM - 16:00 PM
  • Četvrtak 08:00 AM - 16:00 PM
  • Petak 08:00 AM - 16:00 PM
  • Subota Zatvoreno
  • Nedjelja Zatvoreno

Sadržaji i više

Sadržaji
Parkiralište Namještaj Dobra mobilna pokrivenost Podovi od tvrdog drveta Klimatizacija Veliki javni prostori Sobe za sastanke Moderna oprema Javni prijevoz u blizini Trgovine i restorani u blizini Terasa / balkon Ugradbeni ormari

Usluge

Kolica za kupovinu 0.00kn
Kolica za kupovinu, trgovine i trgovačke lance
Trgovačka kolica 0.00kn
Trgovačka kolica za trgovine i trgovačke lance

Recenzije korisnika

Be the first to write a review
Posjetite Web stranicu Dodaj u favorite Podijeli Pošaljite poruku
+385 95 601 9104