Opremanje poslovnih prostora, projektiranje, dizajn, montaža... ROTTE d.o.o.

82 Pogleda Ažurirano 2 dana prije iskaznica: 19536

Opremanje poslovnih prostora, projektiranje, dizajn, montaža… ROTTE d.o.o.

Rotte d.o.o. iz Zagreba sastavni dio je internacionalne grupacije ROTTE GRPOUP, oprema poslovne objekte, industrijske pogone i hotele – Tvrka se bavi i proizvodnjom nameštaja.

Opremanje poslovnih prostora, projektiranje, dizajn, montaža... ROTTE d.o.o.

Kompanija Rotte osnovana je 1991. godine sa sjedištem u gradu Tata, 50 kilometara od Budimpešte. Danas je kompanija prisutna u gotovo svakoj državi Evrope, a poslovnicu imaju i na Bliskom istoku. Od 2002. godine tvrtka posluje i u Hrvatskoj kao Rotte d.o.o u Zagrebu – Donji Stupnik.

Na globalnom nivou za kompaniju Rotte trenutno radi oko 40 projekt menadžera, 25 inženjera i 32 mehaničarska tima. Pored toga ima još 290 zaposlenih u nekim drugim sektorima. Naša ideja je da, pored mnogobrojnih proizvoda, našim klijentima nudimo i idejno rešenje za kompletno orpemanje njihovih poslovnih prostora. U našim industrijskim pogonima imamo mogućnost da izrađujemo jedinstveni nameštaj po želji klijenata.

Kompanija posluje u četiri vrste djelatnosti. Osim opremanjem poslovnih objekata (supermarketi, prodavnice, benzinske postaje itd.), Rotte se bavi i opremanjem skladišta, industrijskih pogona, institucija i hotela.

Zahvaljuljući velikom iskustvu koje je stečeno u posljednjih skoro 30 godina, izuzetno smo uspješni u proizvodnji jedinstvenog nameštaja (drvo, metal, inox) i u projektiranju onoga što naši klijenti zamisle. Kompanija ima četiri industrijska pogona za proizvodnju. To su pogoni za drvni materijal, metalne konstrukcije, u našem vlasništvu je i najveća tvornica madraca u Mađarskoj, a imamo i industriju za dekor materijal i dekoraciju.
Osim vlastite proizvodnje, Rotte je i distributer brojnih svjetskih proizvođača.

Naši najveći partneri su iz Francuske, kao što su kompanije Caddie France (trgovačka kolica, shop oprema) i HMY (proizvođač poličnih sustava za trgovine), C/S France itd. Imamo još nekoliko partnera iz Turske i Poljske.

SHOP FITTING, HOTEL FURNITURE, EQUIPMENT FOR INSTITUTIONS & INDUSTRIAL FACILITIES

OPREMANJE TRGOVINA, HOTELSKI NAMJEŠTAJ, OPREMA ZA USTANOVE I INDUSTRIJSKE OBJEKTE

oprevanje hala opremanje trgovačkih lanaca opremanje skladišta opremanje radionica opremanje poslovnih prostora zagreb opremanje poslovnih prostora opremanje hotela opremanje benzinskih postaja
Fotografije
1 fotografija
Pogledajte fotografije
Lokacija
Gradek ul. 28, 10255, Gornji Stupnik, Croatia
Pogledajte mapu
Detalji
Broj telefona
+385 95 601 9104
Web stranica
Usluge

Radno vrijeme:
  • Ponedjeljak 08:00 AM - 16:00 PM
  • Utorak 08:00 AM - 16:00 PM
  • Srijeda 08:00 AM - 16:00 PM
  • Četvrtak 08:00 AM - 16:00 PM
  • Petak 08:00 AM - 16:00 PM
  • Subota Zatvoreno
  • Nedjelja Zatvoreno
Značajke
Parkiralište Namještaj Dobra mobilna pokrivenost Podovi od tvrdog drveta Klimatizacija Veliki javni prostori Sobe za sastanke Moderna oprema Javni prijevoz u blizini Trgovine i restorani u blizini Terasa / balkon Ugradbeni ormari
Komentari
Nije pronađena nijedna recenzija