Zlatka Šulentića 9, Zagreb +385 1 376 5847
Posjeti web Dodaj favorite Kontaktirajte oglašivača

Tvrtka MM servis, društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke usluge, osnovano je 2001. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost je prodaja i servis informatičke i uredske opreme, ponuda cjelokupnih informatičkih rješenja (projekat, implementacija, podrška i održavanje), projektiranje i instalacija računalnih mreža, nadogradnja računala, održavanje informatičke opreme kod korisnika i u servisu.

Imamo dugogodišnje iskustvo u servisiranju računala,pisača i ostale informatičke opreme. Prodajemo brand računala ili ih proizvodimo sami od kvalitetnih i provjerenih komponenti i svakom kupcu pristupamo individualno prilagođavajući konfiguracije njegovim potrebama uz optimalan omjer kvalitete i uloženog novca. Također prodajemo svu ostalu informatičku opremu (prodaja računala, notebook-a, pisača, tipkovnica i miševa, monitora, UPS-ova, vanjskih diskova, USB memorija, wireless (bežičnih) adaptera i antena, slušalica, mikrofona, raznih kabela, sredstava za čišćenje, tonera, tinti, CD i DVD medija, web kamera, podloga za miševe i sl. NOVO u ponudi – ZAMJENSKE TINTE I TONERI PO POVOLJNIM CIJENAMA!!Provjerite i sami zašto se krug korisnika naših usluga konstantno povećava uz obostrano zadovoljstvo. Mi vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Usluge koje obavljamo:

Servisiranje računala, računalne i uredske opreme

Servis desktop i prijenosnih računala (notebook), pisača, plotera, monitora, UPS-ova i ostale računalne i uredske opreme za vrijeme i nakon isteka jamstvenog roka.

Nadogradnja računalne opreme

Ugradnja novih komponenti, instalacija pogonskih programa, testiranje. Za računala MM computer koja su u jamstvu nadogradnja komponentama koje su kupljene u MM servisu i za koje nije potrebno „preslagivanje“ računala (ne vrijedi za kućište, matičnu ploču) je besplatna.

Održavanje računalne opreme

Periodična preventivna čišćenja, podešavanja, instalacija potrebnih „service pack“-ova i zakrpa, „update“ i nadogradnja antivirusnih programa, podešavanja i optimizacija operativnih sustava, izrada sigurnosnih kopija („backup“), čišćenje malicioznih programa, za mehaničke uređaje i podmazivanja. Nudimo održavanje i servis opreme kod korisnika (po ugovoru o održavanju računalne opreme). Korisnici koji potpišu ugovor o održavanju imaju prednost u hitnosti rješavanja problema vezanih za rad informatičke opreme u odnosu na druge korisnike.
Zaštita od virusa i ostalih malicioznih programa

Instalacija antivirusnih programa i programa za čišćenje malicioznih programa(adware-a, trojan horses, dialer-a, worms-a, spyware-a…), provjera računala na viruse i čišćenje od istih.

Instalacija operativnih sustava i aplikacija

Instalacija operativnih sustava i aplikacija te njihovo podešavanje za rad.

Instalacija mrežne opreme

Projektiranje i instalacija računalnih mreža, instalacija aktivnih i pasivnih elemenata, podizanje mrežnih protokola, testiranje, označavanje.

Ostalo

Savjeti prilikom odabira računalne opreme, podrška korisnicima u radu.

Tel.: 01/3765 847
GSM 1: 091/5474736
GSM 2: 091/5190778
E-mail adrese:
mmservis@mmservis.hr,
prodaja@mmservis.hr,
servis@mmservis.hr,
reklamacije@mmservis.hr
Web: http://www.mmservis.hr/

Radno vrijeme: Ponedjeljak-Petak 08h-18h

MM servis društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke usluge,
P.J.001: Zlatka Šulentića 9, Malešnica, 10 000 Zagreb
Sjedište društva je u Zagrebu, Pičmanova 11
MB: 1556231
OIB: 78622245475 KVART MALEŠNICA, KVART ŠPANSKO

popravak kompjutera, popravak računala, popravak laptopa, popravak notebooka, popravak prijenosnog računala, čišćenje virusa, čišćenje ventilatora na laptopu, popravak monitora, ekran za laptop, zamjena ekrana na laptopu, popravak pisača, popravak printera, zamjenske tinte i toneri, hp računala, lenovo računala, lenovo laptop, cd, dvd, memorijska kartica, memorijski stick, usb stick, tipkovnica, miš, hdd, bežična kartica, kutija za cd, kutija za dvd, kutije za cd, kutije za dvd, cd box, dvd box, podloga za miša, mousepad, zvučnici kompjuterski, adapter za laptop, strujni adapter za laptop, usb kablovi, usb kabeli, ading rola, trake za pisače, pržilica, slušalice, papir za pisač, papir za kopirku, toner, komprimirani zrak, punjač za mobitel, kabel za mobitel …


Naziv oglasa: SERVIS I PRODAJA RAČUNALA MALEŠNICA – MM SERVIS d.o.o.
Web stranica ili Facebook stranica: Posjetite link ovdje
E-mail adresa: mmservis@mmservis.hr
Tel.-Mob.: +385 1 376 5847
Radno vrijeme:

Pon-Pet 08h-18h

Adresa za kupce: Zlatka Šulentića 9
Grad / Mjesto: Zagreb
Kategorija oglasa: Prodaja i servis IT opreme
Cijena 0,00 kn
Zemlja Croatia
Država/Provincija/Županija Grad Zagreb
udaljenost: 6 Kilometara
Adresa Zlatka Šulentića 9, Zagreb
Kategorija , , ,
Ključne riječi              
Povratna informacija nije zaprimljena

Za tvrtke, obrte i opg-e
close slider

Trebate dodatne informacije ili želite personaliziranu ponudu molimo Vas ispunite obrazac ispod:

Vaše ime i prezime (obavezno)

Ime vaše tvrtke ili obrta (obavezno)

OIB tvrtke ili obrta: (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Vaš broj telefona (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Upotrebom ovog obrasca pristajete na pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.