Upravljanje osobnim podatcima

DOPUŠTENJE ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

 

Vašim dopuštenjem pristajete na prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih kontakt podataka koje ste unijeli u web obrasce na našim web stranicama i web sjedištu www.turboit.hr, u vlasništvu  tvrtke TURBO IT j.d.o.o. sa sjedištem Kustošijanska 32, 10000 Zagreb i poslovnom jedinicom na adresi Mokrice 50b, 49243, Oroslavje  sa OIB-om: 94816802160. Radi se isključivo o podacima navedenim u web obrascima i formama za prijavu, registraciju i primanje marketinških poruka s naše strane, a koji se, uz vašu dozvolu, mogu koristiti isključivo u svrhe koje su navedene u tekstu pojedinog unosa na web obrascu. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te vašoj dozvoli gdje  niste dužni dati odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u web obrazace na našim portalima niti pristati da se već dostavljeni podaci koriste  u opisane svrhe, osim u slučajevima kada je zakonom propisano .

TURBO IT j.d.o.o. će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)  uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. TURBO IT j.d.o.o. štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom i sljedećim tvrtkama-partnerima koji nam omogućavaju da izvršimo obrade podataka unesenih u našim web obrazacima.

Za email komunikaciju koristimo Gmail, webmail cpanel-a i sustav MailChimp čija je tvrtka vlasnik locirana u Sjedinjenim Američkim Državama. Kompanija MailChimp koristi propisane sigurnosne mjere za zaštitu podataka usklađene sa sigurnosnim zahtjevima Europske Unije (Privacy Shield certifikat). Vaši osobni podaci koje ste unijeli u kontakt formu mogu biti preneseni u navedeni sustav, ali isključivo u svrhu izvršenja svrha obrade osobnih podataka navedenih u obrascima na našim web portalima (popis portala nalazi se ispod ovog dokumenta).

Obradi osobnih podataka možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu dozvolu u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od danog dopuštenja i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka u svrhu marketinškog informiranja. Opoziv privole možete podnijeti osobno u poslovnici TURBO IT j.d.o.o., Mokrice 50b,49243, Oroslavje u redovno radno vrijeme, poštom na adresu TURBO IT j.d.o.o., Mokrice 50b,49243, Oroslavje, e-poštom na adresu turboit@turboit.hr. Na iste načine možete zatražiti uvid u svoje osobne podatke, dopuštenja  za korištenje osobnih podataka, zatražiti preuzimanje svojih osobnih podataka, brisanje svojih osobnih podataka (osim podataka za koje postoji zakonska osnova za njihovo čuvanje)  i ostala prava propisana Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

 

Naknadno povlačenje vaše dozvole, ne utječe na zakonitost ranije provedenih obrada osobnih podataka.