pecati-zagreb-marsa

PEČATI ZAGREB - MARSA d.o.o.

462 Pogleda Ažurirano 7 mjeseci prije iskaznica: 3715

PEČATI ZAGREB – MARSA d.o.o.

Tvrtka MARSA d.o.o. već 21.godinu uspješno posluje i svakodnevno nadograđuje svoje poslovanje. Dokaz za uspjeh su brojni dugogodišnji i zadovoljni korisnici usluga i proizvoda.

Proizvodnja pečata, štambilja i gravura važan je dio naše djelatnosti.

pečati, štambilji, gravure

Pečati

Pečate izrađujemo najsuvremenijom tehnologijom laserskog graviranja. Takvi pečati visokoga su reljefa i vrlo jasnog otiska. Pečate izrađujemo i prema donešenom idejnom rješenju. Po potrebi izrađujemo Vaš logotip u oblik koji je potreban za izradu pečata. Također primamo na izradu pečate za koje ste pripremu radili sami ukoliko zadovoljavaju potrebnu kvalitetu. Priprema mora biti napravljena u bilo kojem vektorskom formatu, a tekst pretvoren u krivulje. Rješenjem MUP-a RH dopuštena nam je izrada pečata s Hrvatskim državnim grbom.

U hitnosti pečate izrađujemo već za 15-tak minuta, a postavljamo ih na automatske nosače, standardne drvene ili raznobojne i atraktivne plastične. Tu su također vrlo praktični pečati – kemijske olovke i pečati – privjesci. Da pečat bude lakše prenosiv, nudimo kožne etuie.

Gravure

Graviramo na različite podloge – mesingane i jednoslojne do višeslojne raznobojne plastike.

Tampon tisak

Naše poduzeće je zastupnik za Republiku Hrvatsku renomiranog svjetskog proizvođača Kent (Stuttgart). U širokom asortimanu proizvoda nudimo strojeve za tampontisak, te sav potreban pribor i materijale po iznimno povoljnim cijenama, još uvijek značajno nižim nego u Njemačkoj.
Naći ćete nas u Zagrebu, u prolazu zgrade koja se nalazi na raskrižju Ul. grada Vukovara i Korčulanske ulice, naselje Sigečica. Parkiralište Vam je osigurano.

Telefon: +385(1) 6182 482
Fax: +385(1) 6182 483

MARSA d.o.o.
MBS: 080180436
OIB: 34476408800

PEČATI ZAGREB – MARSA d.o.o.

KVART SIGEČICA

#IzradaPečataZagreb, #popust_na_pečate, #ŠtambiljiZagreb, najpovoljnija izrada pečata,

štambilji zagreb štambilji hrvatska štambilji štabilji privjesci popust na pečate pečati zagreb PEČATI U ZAGREBU pečati hrvatska pečati ostvarite 20% popusta s kupon kodom natpisne ploče natpisne pl najjeftiniji pečati NAJBRŽA IZRADA PEČATA izrada pečata za 10 minuta IZRADA PEČATA U ZAGREBU izrada pečata s popustom gravure zagreb gravure hrvatska gravure grad zagreb
Fotografije
1 fotografija
Pogledajte fotografije
Lokacija
Korčulanska ul. 3F, 10000, Zagreb, Croatia
Pogledajte mapu
Detalji
Broj telefona
+385 1 6182 482
Web stranica
Radno vrijeme:
  • Ponedjeljak 09:00 AM - 16:00 PM
  • Utorak 09:00 AM - 16:00 PM
  • Srijeda 09:00 AM - 16:00 PM
  • Četvrtak 09:00 AM - 16:00 PM
  • Petak 09:00 AM - 16:00 PM
  • Subota Zatvoreno
  • Nedjelja Zatvoreno
Značajke
Parkiralište Dobra mobilna pokrivenost Klimatizacija Moderna oprema Javni prijevoz u blizini Trgovine i restorani u blizini Bežični internet
Komentari
Nije pronađena nijedna recenzija